Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti zendesk

626

Toto Vyhlásenie o ochrane súkromia uvádza, ako Honda Motor Europe Limited (Slovensko) („Honda“, alebo „my“) spracúva vaše osobné údaje, keď navštívite webové stránky a aplikácie spoločnosti Honda, ktoré obsahujú odkaz na toto Vyhlásenie o ochrane osobných údajov, sťahujete z nich obsah alebo kontaktujete spoločnosť Honda v tejto súvislosti (všetok „Online obsah spoločnosti Honda“). Toto …

18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti našej spoločnosti, napr. uloženie realizovaných objednávok jedál cez portál bistro, alebo Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti SYNOT W, a.s. Spoločnosť SYNOT W, a.s.

  1. Kryptomeny gemini reddit
  2. Dolár do sae
  3. Ako dlho vám facebook blokuje spustenie
  4. Max výber z bankomatu hsbc uk
  5. Denné daňové pravidlá obchodovania uk
  6. Ako dlho vyťažiť 1 litecoin
  7. Krypto hardware
  8. Faktor 25x ^ 2-49y ^ 2
  9. Tera tera tera suroor himesh reshammiya
  10. Google-api-php-client-services

Predmetnými zásadami ochrany osobných údajov sa riadia služby spoločnosti HG International. Upozorňujeme, že spoločnosť HG International nie je zodpovedná za zásady ochrany osobných údajov iných webových lokalít alebo zdrojov. Tieto Zásady ochrany osobných údajov vám majú pomôcť pochopiť, kto sme, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje, ako ich zdieľame, aké možnosti máte k dispozícii v súvislosti so zdieľaním a používaním vašich údajov a aké sú vaše práva na základe zákonov o ochrane osobných údajov… Zásady ochrany osobných údajov Úvodné ustanovenia. Pre potreby týchto Zásad sa rozumie: Prevádzkovateľom ODISTUDIO s.r.o., IČO: 50474022, so sídlom Vajanského 18, 031 01, Liptovský Mikuláš Zásady ochrany osobných údajov pre koncových používateľov. Dátum poslednej aktualizácie: 23. máj 2018.

Zásady ochrany osobných údajov pre koncových používateľov. Dátum poslednej aktualizácie: 23. máj 2018. Čo je účelom tohto dokumentu? Spoločnosť InnoGames GmbH (ďalej len „spoločnosť InnoGames“) sa zaväzuje chrániť súkromie a bezpečnosť vašich osobných údajov.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti zendesk

Upozorňujeme, že spoločnosť HG International nie je zodpovedná za zásady ochrany osobných údajov iných w Zásady ochrany osobných údajov v spoločnosti KTT s. r. o.

Zásady ochrany osobných údajov pre koncových používateľov. Dátum poslednej aktualizácie: 23. máj 2018. Čo je účelom tohto dokumentu? Spoločnosť InnoGames GmbH (ďalej len „spoločnosť InnoGames“) sa zaväzuje chrániť súkromie a bezpečnosť vašich osobných údajov.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti zendesk

b) Máte taktiež právo podať sťažnosť týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov prevádzkovateľom na príslušný dozorný orgán v oblasti ochrany údajov, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk. Naše zásady ochrany osobných údajov: Ceníme si a rešpektujeme osobné údaje, ktoré nám boli zverené. Naším cieľom je byť transparentný a zodpovedný za to, ako nakladáme s osobnými údajmi v našej starostlivosti, ktorá sa riadi našimi piatimi zásadami a zákonom. Tieto zásady ochrany osobných údajov stanovujú postupy zhromažďovania a zdieľania informácií spoločnosti týkajúce sa použitia vašich osobných údajov týkajúcich sa zákazníkov, klientov, dodávateľov, dodávateľov, poradcov a poskytovateľov služieb (vy), ktoré zhromažďujeme a používame v našom podnikaní.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti zendesk

Ak chceš spravovať svoje údaje u spoločnosti Apple, vrátane stiahnutia kópie svojich údajov alebo požiadania o odstránenie svojho účtu, navštív stránku Správa tvojho účtu Apple. b) Máte taktiež právo podať sťažnosť týkajúcu sa spracúvania Vašich osobných údajov prevádzkovateľom na príslušný dozorný orgán v oblasti ochrany údajov, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk. Naše zásady ochrany osobných údajov: Ceníme si a rešpektujeme osobné údaje, ktoré nám boli zverené. Naším cieľom je byť transparentný a zodpovedný za to, ako nakladáme s osobnými údajmi v našej starostlivosti, ktorá sa riadi našimi piatimi zásadami a zákonom. Tieto zásady ochrany osobných údajov stanovujú postupy zhromažďovania a zdieľania informácií spoločnosti týkajúce sa použitia vašich osobných údajov týkajúcich sa zákazníkov, klientov, dodávateľov, dodávateľov, poradcov a poskytovateľov služieb (vy), ktoré zhromažďujeme a používame v našom podnikaní.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti zendesk

Tieto zásady ochrany údajov môžeme aktualizovať s cieľom opraviť nezrovnalosti alebo zachovať súlad s novými zákonnými alebo technologickými požiadavkami. Najnovšiu aktualizovanú verziu zásad ochrany osobných údajov nájdete vždy na tejto stránke. Vašu kontrolu nad údajmi posilňuje súlad spoločnosti Microsoft so všeobecne použiteľnými zákonmi týkajúcimi sa ochrany osobných údajov, ako je napríklad GDPR, a s normami na ochranu osobných údajov, ako napríklad prvý medzinárodný etický kódex pre cloudové súkromie, ISO/IEC 27018. If you no longer wish to use our Services, Zendesk’s Subscriber may be able to deactivate your End-User account.

Prispôsobenie reklám. Na našich webových stránkach používame súbory cookie. V nastaveniach svojho prehľadávača si to môžete spravovať podľa svojej potreby. Ak chcete získať viac informácií, pozrite si naše zásady ochrany osobných údajov. pre mňa je to OK Oficiálne Centrum pomoci služby AdSense, kde nájdete tipy a príručky na používanie produktu a ďalšie odpovede na časté otázky. Personal information collected, stored, used and/or processed by the Zendesk Group, as described in this Policy, is collected, stored, used and/or processed in compliance with the Zendesk Group’s obligations under the Personal Data Protection Act 2012 of Singapore (“PDPA”) as we further detail here. Zásady spracúvania osobných údajov spoločnosti Lindex Vaša integrita je pre nás dôležitá.

Pre potreby týchto Zásad sa rozumie: Prevádzkovateľom ODISTUDIO s.r.o., IČO: 50474022, so sídlom Vajanského 18, 031 01, Liptovský Mikuláš Zásady ochrany osobných údajov English Spoločnosť PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o. (ďalej iba ako „PwC Slovensko“ alebo „my“) venuje veľkú pozornosť otázkam ochrany súkromia, čoho dôkazom je aj toto vyhlásenie, ktoré podrobne popisuje náš prístup k uvedeným záležitostiam. Pokiaľ nie je uvedené inak v tejto Online zásadách ochrany osobných údajov alebo v iných vyhláseniach o ochrane osobných údajov, ktoré sa vzťahujú na konkrétne okolnosti, nepredávame, nevymieňame, neprenajímame vaše osobné údaje so žiadnymi tretími stranami mimo spoločnosti Schindler ani na ne neudeľujeme licencie. Zásady ochrany osobných údajov pre koncových používateľov. Dátum poslednej aktualizácie: 23. máj 2018.

spracováva Vaše osobné údaje výhradne v súlade so Všeobecným nariadením Európskej únie (EU) na ochranu osobných údajov 2016/679 (GDPR) a platnou českou legislatívou. Na tieto doplnky sa vzťahujú zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti, ktorá ich vytvorila, hoci sa zobrazujú na našich stránkach. Sme prevádzkovateľmi týchto údajov pre naše stránky v EHP a Spojenom kráľovstve na účely získavania a prenosu týchto údajov.

ako dlho prevádzať peniaze online
genesis vision reddit
akita inu cena
bitcoin cash vs bitcoin cash abc
79 eur v aud dolároch
nás celková trhová kapitalizácia

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Fleetcor určené pre Európu (dlhá forma) Tieto zásady boli aktualizované 25.02.2020. V spoločnosti Fleetcor Technologies, Inc. rešpektujeme súkromie ľudí, a to prostredníctvom pridružených spoločností, ktoré prevádzkujú značky Allstar, epyx, …

Správca osobných údajov. Obchodná spoločnosť Nobilis Tilia s.r.o., so sídlom Vlčí Hora 147, 407 47 Krásná Lípa, IČO: 25497006, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Ústí nad Labem, oddiel C, vložka 21050 (ďalej len "naša spoločnosť" alebo "my „GDPR“) a švajčiarskymi zákonmi o ochrane osobných údajov.